HP HP0-M46 PDF, Latest Updated HP HP0-M46 Study Material Online Sale

Welcome to download the newest Examwind 70-177 VCE dumps: http://www.examwind.com/70-177.html

New VCE and PDF– You can prepare HP HP0-M46 exam in an easy way with HP HP0-M46 questions and answers.By training our HP HP0-M46 vce dumps with all the latest questions, you can pass the HP HP0-M46 exam in the first attempt.

QUESTION: 21
What is true in a Not Completed requirement coverage status?

A. Almost one test has an execution status of Failed.
B. None of the tests have an execution status of Blocked.
C. None of the tests can have execution status of Passed.
D. None of the tests can have execution status of No Run.

Answer: B
QUESTION: 22 When defining content for a Library, which entities can be added based on their relationship to the requirements selected?
A. only Tests
B. Tests and Test Sets
C. Tests and Components
D. Tests and Test Resources

Answer: A
QUESTION: 23
Which customization use cases can only be accommodated by editing workflow code?

A. sending an email to a test’s owner whenever a linked requirement is updated
B. permitting developers to see only the defects submitted by their team
C. adding a new status called “Pending Review” to the Test Status system field
D. denying access to the Releases module for certain groups of users

Answer: A
QUESTION: 24 All licenses for a specific HP Lifecycle Management (ALM) module are currently in use and an additional user tries to access that module. Which statement is true about what happens in this situation?

A. ALM uses a concurrency model. The user will be declined access and receive a message indicating such.
B. ALM uses a fixed seat model. What happens depends on whether or not the user is accessing ALM from a computer that has been registered as licensed.
C. ALM allows the user read-only access. Once a license is released, the user will be informed that write privileges have been granted.
D. ALM allows timesharing-based access. All users can access with write privileges for a fixed time.

Answer: A
QUESTION: 25 The ALM Synchronizer is a service that provides out-of-the box integration with which tools? (Select three.)
A. Tasktop
B. Rational ClearQuest
C. Microsoft Project
D. CollabNet TeamForge
E. Rational ReqPro
F. Defects between two ALM Projects

Answer: B, E, F
QUESTION: 26
In which fields of the Design Steps tab is it possible to use parameters? (Select two.)

A. Step Name
B. Expected Result
C. Parameters
D. Test Configurations
E. Description

Answer: B, E
QUESTION: 27 Which HP Application Lifecycle Management command enables you to convert a Manual test to an Automated test type?

A. Convert Script
B. Create Script
C. Generate Script
D. Generate Script from manual test

Answer: C
QUESTION: 28
How is a set of data defined in an Excel report?

A. SQL queries on the project database
B. SQL queries on the management database
C. Data Grid view from the Testing module
D. Data Grid view from the Dashboard module

Answer: A
QUESTION: 29 In the Test Plan module, which graph enables you to correlate the number of tests and the elapsed time interval?
A. Tests Summary graph
B. Tests Results graph
C. Tests Trend graph
D. Tests Progress graph

Answer: D
QUESTION: 30 A company is using HP Quality Center (QC) 10 and HP Application Lifecycle Management (ALM) 11. During an upgrade, how should you install the clients?
A. Do not install HP QC 10 and HP ALM11 clients on the same machine; it will cause errors and HP QC 10 will fail to start.
B. Do not install HP QC 10 and HP ALM11 clients on the same machine; it will cause errors and HP ALM 11 will fail to start.
C. Install HP QC 10 and HP ALM11 clients on the same machine; do not start both clients because it will cause errors.

Acquiring HP HP0-M46 certifications are becoming a huge task in the field of I.T. More over these exams like HP HP0-M46 exam are now continuously updating and accepting this challenge is itself a task.This HP HP0-M46 practice test is an important part of Microsoft certifications and at HP HP0-M46 certification Flydumps we have the resources to prepare you for this.The HP HP0-M46 exam is essential and core part of HP HP0-M46 certifications and once you clear the exam you will be able to solve the real time problems yourself.

Welcome to download the newest Examwind 70-177 VCE dumps: http://www.examwind.com/70-177.html

HP HP0-M46 PDF, Latest Updated HP HP0-M46 Study Material Online Sale