EMC E20-120 Testing, High Success Rate EMC E20-120 Certification Exams Online Sale

Welcome to download the newest Examwind 350-029 VCE dumps: http://www.examwind.com/350-029.html

Flydumps presents the highest quality of EMC E20-120 practice material which helps candidates to pass the EMC E20-120 exams in the first attempt.The dumps are the latest, authenticated by expert and covering each and every aspect of EMC E20-120 exam.

QUESTION: 1
Where do you enable the drag and drop plugin for Webtop?

A. File menu
B. Tools menu
C. Preferences
D. Documentum Administrator
Answer: C
QUESTION: 2 Which statement is true about the ability to drag and drop objects from one folder to another within Webtop?
A. It is a default feature.
B. The drag and dropplugin must be enabled.
C. The feature must be enabled in Preferences.
D. The feature is only available through the clipboard.

Answer: A
QUESTION: 3
What can provide quick access to frequently referenced objects?

A. alias set
B. subscription
C. replica object
D. relation object

Answer: B
QUESTION: 4
Which statement about virtual document components is true?

A. To add an object to a virtual document, the object must be checked out.
B. An object can be a component of more than one virtual document simultaneously.
C. When an object is added to a virtual document, the Content Server makes a new copy of the object.

D. Once an object becomes a component of a virtual document, it can never be removed from the virtual document.

Answer: B
QUESTION: 5 You are using Documentum Administrator to create a user. To accomplish this, the default value for the Default Folder property is set to   .
A. use the Temp cabinet
B. use the System cabinet
C. select any existing cabinet
D. create a new cabinet for the user

Answer: D
QUESTION: 6 When creating a permission set, what are the default values assigned to dm_owner and dm_world?
A. dm_world None, dm_owner Delete
B. dm_world – None, dm_owner – Write
C. dm_world Read, dm_owner – Delete
D. dm_world Read, dm_owner Write

Answer: C
QUESTION: 7
Which element of a workflow template represents a task in a business process?

A. state
B. activity
C. package
D. work item
Answer: B
QUESTION: 8

Lifecycles are implemented as an instance of which object type?
A. dm_policy
B. dm_relation
C. dm_lifecycle
D. dm_state_type

Answer: A
QUESTION: 9 Which DQL keyword is used to return current and non-current versions of an object in a Documentum repository?
A. *
B. (all)
C. CURRENT
D. VERSION=’*’

Answer: B
QUESTION: 10
When does the Content Server resolve an alias on a sysobject?

A. every time the object is checked in
B. the first time the object is checked in
C. when the object’s lifecycle state changes
D. when the object is linked to a folder in the repository

Answer: B
QUESTION: 11
A user wants to list the names of all documents with names that begin with ‘mast.’ How
would the user complete the following query to accomplish this?
select object_name from dm_document   .

A. whereobject_name like ‘mast*’
B. whereobject_name like ‘mast%’
C. whereobject_name like ‘*mast*’
D. whereobject_name like ‘%mast%’

Answer: B
QUESTION: 12 The repository installation has requirements of high demand and mitigation of single points of failure. Which set of Documentum components can be built with multiple instances to fulfill this requirement?
A. Application Server, database
B. Business Object Registry, DFC
C. cabinet structure, Index Server
D. Content Server, Connection Broker

Answer: D
QUESTION: 13 Which implementation of distributed content architecture provides for both content and metadata to be synchronized across multiple repositories?
A. object replication
B. Site Caching Services
C. federated repositories
D. distributed storage areas

Answer: A
QUESTION: 14
The Documentum repository consists of which mandatory components?

A. Application Server and Index Server
B. Index Server and File Storage System
C. Application Server and File Storage System
D. File Storage System and Relational Database
Answer: D
QUESTION: 15

What restrictions are placed on content file  formats  stored in the Documentum repository?
A. must be Microsoft Office formats
B. must be Microsoft Office formats or PDF
C. no rzstrictions – any format is supported
D. must install special software for some formats

Answer: C
QUESTION: 16 Which service does the Documentum repository use to transfer content from third-party applications that do not have plug-ins or connectors?
A. Library Services
B. Content Storage Services
C. Federated Search Services
D. Application Integration Services

Answer: D
QUESTION: 17 What software service enables the automated movement of content between tiers of storage?
A. Library Services
B. Federated Services
C. Content Storage Services
D. Application Integration Services

Answer: C
QUESTION: 18
What is the main role of the Content Server?

A. manages and secures content
B. createspdf and html renditions of content
C. indexes content and provides search functionality
D. creates and managesDocApps and Custom Types

Answer: A
QUESTION: 19 To reduce the administration of managing multiple content repositories spread across geographical areas, what architecture should be implemented?
A. content replication
B. Site Caching Services
C. federated repositories
D. distributed storage areas

Answer: C
QUESTION: 20
Object metadata is stored in   .

A. a flat file
B. the content store
C. the Content Server
D. a relational database

Answer: D
QUESTION: 21
Content is represented and managed in the repository as   .

A. a file
B. a record
C. an object
D. a property

Answer: C
QUESTION: 22
Using a browser which components are needed to access content on a repository?

A. Index Server, Content Server
B. Application Server, Index Server
C. Application Server, Content Server
D. Transformation Server, Content Server

Answer: C

With Flydumps.com complete study guide for the EMC E20-120 Certification exam you will find questions and answers from previous exams as well as ones that our experts believe will be on the upcoming exams due to upgrades and new releases. This gives you the resources you actually need to pass the exam instead of just studying material without any knowledge of what might be on a test. If you want a career in the IT world, a certification is the only answer to ensure you get your dream job.

Examwind 350-029 dumps with PDF + Premium VCE + VCE Simulator: http://www.examwind.com/350-029.html