[Hottest Questions] Discount Cisco CCNA 300-180 Dumps DCIT Exam PDF Questions with Free Updated Youtube Study

Can you really pass Fortinet NSE4 exam? The Troubleshooting Cisco Data Center Infrastructure (300-180 DCIT) exam is a 90 minutes (70 – 80 questions) assessment in pass4itsure that is associated with the CCNP Data Center certification. Discount Cisco CCNA 300-180 dumps DCIT exam pdf questions with free updated Youtube study. “Troubleshooting Cisco Data Center Infrastructure” is the exam name of Pass4itsure Cisco 300-180 dumps test which designed to help candidates prepare for and pass the Cisco 300-180 exam.

Worry no more because Pass4itsure have the right 300-180 dumps solution for you. We put the value for your money and guarantee you to be Cisco 300-180 certified together with over 90,000 satisfied Cisco https://www.pass4itsure.com/300-180.html dumps professionals who passed their CCNP Data Center certification 300-180 exam in one take.

[Hottest Pass4itsure 300-180 Dumps Questions From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWSURhODJCOVFPR1U

[Hottest Pass4itsure 300-210 Dumps Questions From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWc2tWemlPb3Vmazg

300-180 dumps
Pass4isture Latest and Most Accurate Cisco 300-180 Dumps Exam Q&As:
1. R. L. Rivers Company is trying to prevent purchasing from non-approved suppliers. Which method could be used to implement this policy?
A.Use Company (Vendor) status.
B.Create a Workflow approval process.
C.Use Application Designer to hide the Vendor field.
D.Use Purchase Contracts; make this a required field.
E.Set Security application to lock down Purchase Requisitions.
300-180 exam 
Answer: B
2. FlyNow Airlines performs materials management activities (Item, Inventory Balance tracking, Material Issues/Returns/Receipts) in an external ERP system. What integration points must be implemented in order to keep Maximo updated with the latest item balances and material usage costs?
A.Vendors, Item Master, Inventory

B.Item Master, Inventory, Receipts
C.Vendors, Chart of Accounts, Item Master
D.Item Master, Inventory, Receipts, Issues/Returns
Answer: D
3. Fleet Corporation requires a user dialog to display when a corrective maintenance work order is created and there is a Preventive Maintenance schedule that is due within the next seven days. What must be accomplished in order to address this requirement? (Choose TWO)
A.Extend the PM Class.
B.Set up a standard cron task. C.Set
the Alert Lead on the PM. D.Configure
the PM Alert Option. E.Create an Alert
Lead field on the PM.

300-180  dumps Answer: CD
4. FlyNow Airlines wants to display and store the name of the person entering a work order. What are the correct steps? (Choose THREE)
A.Run configdb.
B.Rebuild the maximo.ear file.
C.Import the changes to the xml file.
D.Add a display name field using the Application Designer.
E.Create a CROSSOVER domain and associate to the display name field.
Answer: ADE
5. FlyNow Airlines has a requirement to migrate active Job Plans from a legacy system to Maximo. The
  existing External Interface does not have a Job Plan inbound interface. Where are the references to the MBOs created?
A.External Systems
B.Integration Objects
C.Integration Interfaces
D.Database Configuration
300-180 pdf Answer: B
6. Gander Lumber Company wants to share item data across two business units in different countries. Each business unit has a different financial process. What organization and site structure is recommended?
A.one organization with two sites
B.two organizations with one site each
C.an item set and one organization with two sites
D.an item set and two organizations with one site each
Answer: D
7. What architecture does Maximo 6 use?
A.n-tier
B.1-tier

C.2-tier
D.client/server
300-180  vce 
Answer: A
8. BMI Corporation has a requirement to categorize work orders by an attribute so they can be viewed and managed as a group. How is this accomplished in Maximo? (Choose TWO)
A.Class B.Value
List C.Work Type
D.Service Group
E.Classifications
Answer: CE
9. Mitchell Corporation wants to define an entity that is routinely transferred into a storeroom at a scheduled interval or upon fault detection. This entity can be repaired and re-used. What is the term to describe this entity in Maximo?
A.Item
B.Asset

C.Location
D.Rotating Item
300-180  exam 
Answer: D
10. Gander Lumber Company needs to identify and notify the responsible person when warranties for critical assets are about to expire. What is used to achieve this client requirement?
A.Escalation
B.Email Listener
C.Purchase Order
D.Service License Agreement (SLA)
Answer: A
11. What is true about an asset? (Choose TWO)
A.can only have one meter
B.can be moved between sites C.must
be a member of an Item Set D.must be
associated with a location E.can be
moved between organizations

300-180 dumps Answer: BE
12. Acme Corporation has a requirement to send emails to administrators when certain assets are approaching the end of their lease. What application is required to send these emails?
A.Workflow
B.Escalation
C.Email Listener
D.SLA (Service Level Agreement)
Answer: B
13. What data can be shared across organizations? (Choose TWO)
A.PMs
B.Items
C.Assets
D.Job Plans
E.Safety Plans
300-180 pdf 
Answer: BD
14. What best describes the relationship between assets in Maximo?
A.networked with an asset having many parents and many children
B.hierarchical with an asset having only one parent but many children

C.location centric with assets grouped by the location to which they are assigned
D.system centric with all assets defined as components assigned to a logical system
Answer: B
15. The accountant on the client core team wants to know what costs Maximo tracks on work orders. What costs will Maximo track? (Choose THREE)
A.Tools
B.Labor
C.Asset
D.Services
E.Company
F.Work Order
300-180 vce 
Answer: ABD
16. What type of associations can be made between People and Assets? (Choose TWO)
A.User
B.Labor
C.Default
D.Primary
E.Custodian
Answer: AE
17. From where can an Asset inherit its specification attributes? (Choose TWO)
A.Item
B.Location
C.Spare parts
D.Classification
300-180 exam 
Answer: AD
18. What is the best use of a Workflow sub-process?
A.to start escalations
B.for assigning actions
C.as a common process
D.to apply custom classes
Answer: C
19. ABC Trucking Company has a requirement to define an entity that is uniquely identified and not typically moved. The entity may contain further entities that can be moved. What term is used to describe this entity in Maximo?

A.Item
B.Asset
C.System
D.Location
300-180 dumps 
Answer: D
20. During a business process workshop, the client makes the following statement: “We have an existing asset classification structure that needs to be supported in Maximo. How many classification hierarchy levels can Maximo support?” What is the correct response to the client’s question?
A.Ten
B.Five
C.Three
D.Unlimited
Answer: D
21.The exhibit represents a simple routed network. Node 7 is a Windows 2000 Professional machine that establishes a TCP communication with Node 10, a Windows 2003 Server. The routers are Cisco 2500 series running IOS 11.2. While working at Node 10, you run a packet capture. Packets received by Node 10, and sent from Node 7 will reveal which of the following combination of source IP and source Physical addresses:
A. Source IP address 10.0.10.115, Source Physical address for Node 7
B. Source IP address 50.0.50.1, Source Physical address for Node 7
C. Source IP address for Router D’s Int E0, Source Physical address for Node 7
D. Source IP address 10.0.10.115, Source Physical address Router D’s Int E0
E. Source IP addresses for both Nodes 7 and Router D’s Int E0, Source Physical address for both Nodes 7 and Router D’s Int E0.
300-180  pdf Answer: D
22.You have implemented an IPSec policy, using only AH. You are analyzing your network traffic in Network Monitor, which of the following statements are true about your network traffic.?
A. You will not be able to view the data in the packets, as it is encrypted.
B. You will not be able to identify the upper layer protocol.
C. You will be able to view the unencrypted data in the packets.
D. You will be able to identify the encryption algorithm in use.
E. You will not be able to view the packet header.
Answer: C
23.In order to perform promiscuous mode captures using the Wireshark capture tool on a Windows Server 2003 machine, what must first be installed?
A. IPv4 stack
B. IPv6 stack

C. WinPcap
D. Nothing, it will capture by default
E. At least two network adapters
300-180 vce Answer: C
24.You are configuring the rules on your firewall, and need to take into consideration that some clients in the network are using automatic addressing. What is the IP address range reserved for internal use for APIPA in Microsoft networks?
A. 169.254.0.0 /4
B. 169.254.0.0 /16
C. 169.254.0.0 /8
D. 169.254.0.0 /0
E. 168.255.0.0 /16
Answer: B
25.If you capture an 802.11 frame, and the ToDS bit is set to zero and the FromDS bit is set to zero, what type of WLAN is this frame a part of?
A. Mesh
B. Broadcast
C. Infrastructure
D. Hierarchical

E. Ad Hoc
300-180 exam Answer:E
26.There are several options available to you for your new wireless networking technologies, and you are examining how different systems function. What transmission system uses short bursts combined together as a channel?
A. Frequency Hopping Spread Spectrum (FHSS)
B. Direct Sequence Spread Spectrum (DSSS)
C. Lamar Anthell Transmission (LAT)
D. Digital Band Hopping (DBH)
E. Digital Channel Hopping (DCH)
Answer: A
27.You have just installed a new Intrusion Detection System in your network. You are concerned that there are functions this system will not be able to perform. What is a reason an IDS cannot manage hardware failures?
A. The IDS can only manage RAID 5 failures.
B. The IDS cannot be programmed to receive SNMP alert messages.
C. The IDS cannot be programmed to receive SNMP trap messages.
D. The IDS cannot be programmed to respond to hardware failures. E.
The IDS can only inform you that an event happened.
300-180 dumps Answer: E

28.For the new Snort rules you are building, it will be required to have Snort examine inside the content of the packet. Which keyword is used to tell Snort to ignore a defined number of bytes before looking inside the packet for a content match?
A. Depth
B. Offset
C. Nocase
D. Flow_Control
E. Classtype
Answer: B
29.You have recently taken over the security of a mid-sized network. You are reviewing the current configuration of the IPTables firewall, and notice the following rule: ipchains -A input -p TCP -d 0.0.0.0/0 12345 -j DENY What is the function of this rule?
A. This rule for the output chain states that all incoming packets from any host to port 12345 are to be denied.
B. This rule for the input chain states that all incoming packets from any host to port 12345 are to be denied.
C. This rule for the input chain states that any TCP traffic from any address destined for any IP address and to port 12345 is to be denied.
D. This rule for the output chain states that any TCP traffic from any address destined for any IP address and to port 12345 is to be denied.
E. This rule for the input chain states that all TCP packets inbound from any network destined to any network is to be denied for ports 1, 2, 3, 4, and 5.
300-180 pdf Answer: C

300-180 dumps

At Pass4itsure.com, Cisco 300-180 dumps graduates and professionals are guaranteed to pass 300-180 exam in one take when you take learning a little more seriously but conveniently using the Cisco 300-180 dumps practice exam and Q&A PDF solutions. Be Cisco CCNP Data Center Certified on first take with https://www.pass4itsure.com/300-180.html dumps practice exam software and q&a pdf.

Cisco 300-180 Dumps Youtube: https://youtu.be/Mk-BwRCmpQA