Symantec 250-504 Study Guides, Latest Updated Symantec 250-504 Test With 100% Pass Rate

How To Pass Symantec 250-504 Exam Easily? The 100% valid Flydumps latest Symantec 250-504 question answers ensure you 100% pass! Free download more Symantec 250-504 new PDF format updated exam questions on Flydumps.com.

Question: 1
How many user-defined server groups can a Symantec Mail Security for Microsoft Exchange server belong to?
A. 1
B. 5
C. 255
D. Unlimited

Answer: A
Question: 2
What does Symantec Mail Security for Domino heartbeat monitor?
A. Scan threads to ensure that they are working
B. Domino services to ensure that they are working
C. Network connectivity to other servers in the server group
D. LiveUpdate availability to other servers in the server group

Answer: A
Question: 3
Which method can assist in managing large-scale deployments of Symantec Mail Security for Domino?
A. Copy settings from an existing server group
B. Select a Symantec pre-defined server group
C. Import server group settings from a CSV file
D. Update server groups using the Domino directory

Answer: A
Question: 4
Which feature enables the Symantec Mail Security for Microsoft Exchange to create named lists that define pattern matching for use in filtering?
A. Filter Lists
B. Match Lists
C. Pattern Lists
D. Message Lists
Answer: B
Question: 5
What are two capabilities of Symantec Mail Security for Microsoft Exchange? (Choose two.)
A. Content filtering
B. Software updates
C. Email virus protection
D. File system virus protection
Answer: A, C
Question: 6
What are three advantages of replicating Symantec Mail Security for Domin databases? (Choose three.)
A. Events and statistics can be centrally reported.
B. Multiple servers can be configured from one server.
C. A single virus update is required to maintain all servers.
D. One license file is required for all servers with a replica.
E. Scan jobs complete sooner because they run in parallel.

Answer: A, B, C
Question: 7
Which file must you modify to remotely install Symantec Mail Security for Microsoft Exchange using a custom configuration?
A. config.txt
B. setup.iss
C. saveme.ini
D. smsme.cfg

Answer: B
Question: 8
What is required to enable Web-based administration for Symantec Mail Security for Domino?
A. Microsoft IIS
B. Apache Tomcat
C. Domino HTTP service
D. Domino Web Management Service

Answer: C
Question: 9
Which three types of scans are supported by Symantec Mail Security for Domino? (Choose three.)
A. Manual
B. Express
C. Scheduled
D. Auto-Protect
E. Compressed
Answer: A, C, D
Question: 10
Which three threats are desktop systems exposed to? (Choose three.)
A. Viruses
B. Port scans
C. Content masking
D. Intrusion attempts
E. Address emulation
Answer: A, B, D
Question: 11
Which malicious program disguises itself as a useful program?
A. Worm
B. Macro virus
C. Trojan horse
D. Polymorphic virus

Answer: C
Question: 12
Which malicious technique changes the sender address?
A. Aliasing
B. Spoofing
C. Spamming
D. Shadowing

Answer: B
Question: 13
Which two detection techniques are used to identify intrusions? (Choose two.)
A. Pattern-matching
B. Statistical anomaly
C. Linear type mapping
D. Side-channel scanning

Answer: A, B
Question: 14
Users have been unable to contact one of your Web servers. You suspect a denial-of-service (DoS) attack. Which solution can you use to determine if the server has been compromised by a Trojan horse?
A. Firewall
B. Antivirus
C. Gateway filter
D. Intrusion detection
Answer: B
Question: 15
Which techniques does a Trojan horse use to diaguise the origin of its attack?
A. Aliasing
B. Spoofing
C. Spamming
D. Shadowing
Answer: B
Symantec 250-504 only advanced and equipped with much more features,it is also not internet dependent,once installed.It enables you to see Interconnecting Cisco Networking Devices in a simulated Symantec 250-504 exam environment.Working with Symantec 250-504 Interactive Testing Engine is like passing an actual Symantec 250-504 exam.